Her er et udpluk af hvad vi har før har lavet, men alt er muligt.
Vi laver alt slags mad, til alle arrangementer - bare kontakt os
så giver vi et bud på jeres arrangement.
Frokostbuffet
Marineret sild, med hjemmelavet karrysalat
Hjemmerørt hønsesalat med sprød stegt bacon
Mørbradbøf i flødesauce, med små stegte kartofler, citron og urter
Friskbagt rugbrød og grovbrød
Brieost med druer og piment og chokoladekiks
Pris 138 kr.
NYDfesten buffet
Gourmerøget laks med peberrodscreme og små salater
Tuncarpaccio med ruccola, pinjekerner og parmesan
Salat med andebryst, dadler og sennepsdressing
Langtidsstegt kalvecoulotte med urte bagte kartofler og balsamicosauce
Bagt blomkål med hokaidopurre og hvidløg
Stenovenbagt brød
Chokoladetærte med vaniljecreme
Pris 199 kr.
Milano buffet
Varmrøget laks med aioli og små salater
Krebsehalesalat med dild
Unghanebryst i flødeportvinssauce
Italiensk porcettasteg
Broccolisalat med peanuts og tranebær
Små stegte kartofler
Stenovnbagt flutes
Pris 175 kr.
Forårsbuffet
Varmrøget laksefilet med aioli og små salater
Rejesalat med rødløg og citrondressing
hertil stenovnbagt flutes
Unghanebryst i flødesauce hertil
små stegte kartoffler med citron og timian
Italiensk porcettasteg
Broccolisalat med penauts og tranebær
Kalvecoulotte
Birkesbagte gulerødder
Pris 210 kr.
Hjertebuffet
Indbagt laks med sauce vert
Amerikansk kyllingesalat med ananas, bacon og karrydressing
Unghanebryst i portvinssauce
Helstegt svinemørbrad
Gratin Dauphinois
Broccolisalat
Salat af Lolla Bionde med græsk fyld
Italiensk Tiramisu kage
Pris 175 kr.
Ugens deal buffet
Tunmousse
Rejesalat
Kyllingespyd Takitori
Timianbagt kalkun
Små bagte kartofler
Broccolisalat
Pastasalat
Grov Flutes
Pris 150 kr.
Præmiebuffet
Dampet laks med mayonaise og rejer
Lufttørret skinke med melon
Kalkunbryst marineret i timian
Helstegt oksefilet
Hvedekernesalat
Bønnesalat med rødløg og parmesan
Små stegte kartofler
Flutes, aioli og fetadip
Pris 175 kr.
Tapas Menu
Sweetpeber med fyld
Mozzarella sticks med cherry tomater
Grillet artiskokker med lufttørret skinke
Dadler svøbt i bacon
Fyldte æg med tun og kapers
3 slags spanske pølser
Grov brød med soltørret tomater
Pris 125 kr.
Receptions foreslag (pris pr. stk)
Snacks til velkomst eller vinhygge
Rygeostcreme med purløg på rugchips
Dadler svøbt i bacon
Humus med hjemmebagt knækbrød
Flutes og aioli
Pris 8 kr.
Menu 1 - Efterårsmenu
Forret
Jordskokkesuppe med laksespyd
Hovedret
Coulottesteg med bacon bønner, honning glaseret gulerødder og pommes Anna serveret med sauce bearnaise
Dessert
Profiterols med chokolademousse serveret med 2 slags is
Pris 175 kr.
Menu 2 - Luksus Sommermenu
Forret
Hvide Asparges anrettet på salatbund med lufttørret skinke hertil rygeoste creme
Hovedret
Helstegt oksemørbrad anrettet med spinat braisert i trøffelolie hertil kartoffeltårn, gulerodsterrine samt trøffelsauce
Dessert
Marcipanbund overtrukket med chokolade hertil vanilje parfait med chokolade og nødder